Vindkonsulenter åbner nyt hovedkontor

A-Leaf Specialized Consulting, der har specialiseret sig i rådgivning inden for vindmøllebranchen og infrastrukturprojekter, har flyttet sit hovedkontor til Hadsten.
17. MAJ 2022 14.22

Danske A-Leaf Specialized Consulting er flyttet i nye rammer og har udskiftet Svenstrup med Hadsten. Her har konsulenthuset, der er specialiseret inden for bl.a. vindmølle- og infrastrukturbranchen, valgt at placere deres nye hovedkontor efter man i en længere periode havde afsøgt markeder for ledige lokaler.

 - Der var mange muligheder i spil i forhold til, hvor vi skulle etablere os. Aarhus var jo nærliggende, da man umiddelbart vil mene, at det vil være nemmere at rekruttere specialister, hvis vi har hovedkontor der, men vores konklusion blev, at Hadsten vil give os de bedste muligheder for fremtiden, siger Anders Grimstrup-Larsen, der stifter og CEO i A-Leaf i en pressemeddelelse.  

Han uddyber beslutningen med, at det er nemt for medarbejderne at køre til og fra Hadsten, og langt de fleste af A-Leafs danske ansatte har etableret sig omkring Midt- og Østjylland. Resten af de cirka 100 ansatte i virksomheden bor rundt i verden, på de mange lokations hvor A-Leaf løser opgaver. Det er fx i Spanien, Polen, Norge, Taiwan og USA.

Stor vækst på kort tid

Flytningen har været nødvendig og er således forårsaget af en stor vækst i medarbejderstaben, der er blevet fordoblet siden november 2020. Væksten skyldes bl.a., at man har landet ordrer på to store vindmølleprojekter i USA. De to ordrer er en konsekvens af et udvidet fokus på de ydelser, som A-Leaf tilbyder kunderne.

- Vi har specialiseret os i rådgivning af vindmøllebranchen, datacentre samt infrastrukturprojekter. Hidtil har vores fokus været på kvalitetssikring af stålkonstruktioner, men i efteråret udvidede vi forretningen til, at vi kan træde tidligere ind i processerne i de helt store projekter. Den transformation har åbnet for langt flere og store opgaver, siger Anders Grimstrup-Larsen. Han fortsætter:

- Vi er utrolig stolte over at have vundet de to store opgaver i USA. Opgaverne er lige ind i vores kerneområde, hvor fokus er på kvalitetssikring af stålkonstruktioner, som vi har en dyb ekspertise i. USA bliver vigtig for os i fremtiden, men også Tyskland er et vækstområde for os. 

Derfor har virksomheden også næste knopskydning på vej, som netop ligger i Tyskland, her åbner man 1. juni en nye afdeling i Hamborg.

Det nye kontor i Hadsten er med sine 600 kvm også fremtidssikret til en fortsat forventet vækst de kommende år. De seneste to regnskabsår har A-Leaf kunnet præsentere en fremgang på 50 pct. i omsætningen pr. år. Den vækst har udover flere menige medarbejdere også ført til en nylig udvidelse af ledelsen i firmaet, hvor Dan Borup Jørgensen, som er ansat i en nyoprettet COO-stilling.

- I takt med mange nye opgaver, og oprettelse af kontorer rundt i verden kommer der automatisk flere administrative opgaver, derfor har vi ansat Dan til at styre og udvikle organisationen, siger Anders Grimstrup-Larsen.  

amp