DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Vestas skal udvide brasiliansk vindmøllepark til Latinamerikas største

Vestas skal udbygge Casa dos Ventos' vindmøllepark i Rio do Vento, der efter udbyggelsen vil være Latinamerikas største vindprojekt.
2. DEC 2020 9.24

Vestas har landet en aftale med Casa dos Ventos, om en udvidelse af firmaets vindmøllepark i Rio do Vento beliggende i den brasilianske delstat Rio Grande do Norte i det nordøstlige Brasilien. 

Ordren lyder på 534 MW, og er anden fase i projektet. Første fase, som i øjeblikket er under opbygning, lyder på 504 MW. I alt vil projektet altså levere mere end 1 GW. Dermed bliver det, det hidtil største vindmølleprojekt i Latinamerika.  

Vestas skal til projektet levere specielt optimerede V150 4,2 MW-vindmøller. En del af vindmøllerne leveres i en 4,3 MW og andre i 4,5 MW optimeret version for at skabe størst mulig effekt i området.  

- Vi er stolte af at fortsætte vores samarbejde med Casa dos Ventos og forsyne dem med en specialfremstillet løsning, som blandt andet inkluderer vores nye 4,5 MW power optimised mode, siger Javier  Rodriguez præsiden i Vestas Mediterranean og fortsætter: 

- Størrelsen på dette projekt viser potentialet for ren energi i Brasilien og er et stort skridt frem mod en bæredygtig fremtid.

 Med ordren har Vestas nu ordrer i Brasilien på mere end 5,5 GW. 

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet