DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Vestas får to nye regionchefer

Vestas udpeger nye regionchefer i Nordamerika og Middelhavet.
15. SEP 2020 8.30

Vestas har udpeget to nye regionchefer i henholdsvis Nordamerika og for Middelhavet. 

Særligt USA er på vej ind i ny fase på vindenergi, skriver Vestas i en pressemeddelelse, da vindenergi bliver mere og mere konkurrencedygtig på prisen i forhold til andre energianlæg.

USA har været Vestas' største marked siden 2013, og leveringer er vokset med næsten 50 pct. over de seneste fem år, mens vind blot ser ud til at spille en endnu større rolle fremadrettet i USA. 

Til at lede den næste fase i Nordamerika, har Vestas udpeget den nuværende chef for Middelhavs-regionen Eduardo Medina som ny chef for Vestas' aktiviteter i Nordamerika. 

- Vindenergi og Vestas går ind i en ny fase i USA, hvor vi ønsker at forblive den stærkeste partner på markedet, siger Henrik Andersen, præsident og CEO for Vestas. 

Eduardo Medina har været hos Vestas siden 2018 og har førhen haft ledende stillinger hos blandt andre SunPower Corporation, Acciona Energia og General Electric. Eduardo Medina erstatter Chris Brown, som har ønsket at søge nye muligheder. 

Javier Rodriguez Diez bliver ny leder af Vestas' aktiviteter ved Middelhavet, hvor han altså erstatter Eduardo Medina. Javier Rodriguez Diez har over de seneste 20 år haft en række stillinger hos Vestas' aktiviter omkring Middelhavet, hvor han senest har stået i spidsen for salg.

esl 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet