DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Tidligere CEO og baronesse indstillet til Ørsteds bestyrelse

Ørsteds bestyrelse har besluttet at indstille tidligere CEO Henrik Poulsen og Julia King, Baronesse Brown af Cambridge, som nye medlemmer af bestyrelsen.
4. FEB 2021 14.14

Bestyrelsen i Ørsted har i forbindelse med indkaldelse til generalforsamling i virksomheden indstillet Henrik Poulsen og Julia King, Baronesse Brown af Cambridge, som nye medlemmer af bestyrelsen.

- Julia King har en omfattende international baggrund inden for ingeniørvidenskab i både industrien og den akademiske verden, herunder fra Rolls-Royce plc, University of Cambridge og Imperial College. Hun har indgående viden om vedvarende energi og det politiske perspektiv, bl.a. fra sine hverv som medlem af den britiske Committee on Climate Change og bestyrelsesmedlem i Green Investment Bank, siger Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand i Ørsted A/S.

Henrik Poulsen var indtil årskiftet CEO i Ørsted. Nu arbejder han som seniorrådgiver i A.P. Møller Holding. Men hvis Ørsteds bestyrelse får sit ønske opfyldt, bevarer han altså en tæt tilknytning til Ørsted.

- Henrik Poulsen har unik virksomheds- og brancheerfaring fra sin tidligere rolle som administrerende direktør for Ørsted, og det er bestyrelsens vurdering, at valget af Henrik Poulsen til bestyrelsen vil sikre, at virksomheden fortsat vil kunne trække på hans vision, kompetencer og brancheerfaring, ligesom det vil sikre god kontinuitet i selskabets ledelse, siger Thomas Thune Andersen .

Generalforsamlingen i Ørsted A/S afholdes mandag den 1. marts 2021.

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet