DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Tekniq Arbejdsgiverne får ny administrerende direktør
Foto: Tekniq Arbejdsgiverne

Tekniq Arbejdsgiverne får ny administrerende direktør

Troels Blicher Danielsen overtager chefstolen, når nuværende administrerende direktør går på pension d. 1. maj.
31. MAR 2020 11.42

Troels Blicher Danielsen overtager chefstolen i branche- og arbejdsgiverorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne, som repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, når den nuværende administrerende direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension den 1. maj.

Troels Blicher Danielsen er 43 år og har en lang karriere bag sig som embedsmand i Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har haft ansvar for pensionsområdet, analyseafdelingen og det internationale område, oplyser Tekniq Arbejdsgiverne i en pressemeddelelse.

- Jeg ser frem til at bruge mit netværk, internationale udsyn og erfaring med digitalisering i en af landet største og stærkeste arbejdsgiverorganisationer for brancher, der har en helt central placering i den grønne omstilling af samfundet, digitaliseringen af Danmark og en lang række tekniske områder, som har betydning for mange danskeres hverdag, siger Troels Blicher Danielsen.

Han har erfaring med trepartsforhandlinger, ligesom han tidligere har ledet sekretariaterne for både Disruptionrådet og Seniortænketanken under Beskæftigelsesministeriet. I disse uger bruger han al sin tid på at koordinere ministeriets indsats i Covid19-krisen.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet