DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

OTH Renewables åbner kontor for vindaktiviteter i Vejle

OTH Renewables nye kontor i Vejle bliver base for virksomhedens aktiviteter inden for vindmølleinstallation.
14. JAN 2021 13.38

Transport og installationsvirksomheden OTH Renewables åbner nyt kontor i Vejle. Kontoret vil fremover være base for virksomhedens aktiviteter inden for vindmølleinstallation (WTG). 

Kontoret vil blive ledet af Tony Millward, som er ansat pr. 1. januar. Han kommer med 12 års erfaring fra firmaer som A2Sea og DEME Offshore, hvor han også beskæftigede sig med WTG.

OTH hiver udover en Tony Millward også mange andre nye ansatte med blandt andet tiltræder Klaus Nissen en stilling som Head of WTG Project Execution, han kommer fra en stilling hos Vattenfall. Camilla Verner Klejs har skiftet fra en stilling som Offshore Installation Manager hos Ørsted til WTG Engineering Manager hos OTH. Derudover vil Torben Mikkelsen og Rasmus Rindum Jensen ligeledes blive en del af kontoret i Vejle. De kommer fra stillinger hos hhv. Maersk Supply services og K2 Management.

- Vi har tiltrukket nogle af de bedste og mest erfarne medarbejdere i branchen og jeg ser frem til at opbygge WTG-installationsenheden med dem for at gøre OTH til den førende spiller inden for transport og installations af både vindmøller og fundamenter i offshore-vindindustrien, siger Tony Millward.  

I alt vil kontoret i Vejle, når det åbner 1. maj have 20 ansatte. Med åbningen håber OTH at kunne øge væksten indenfor WTG i nær fremtid. 

amp

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet