DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ørsted færdiggør Willow Creek Wind og giver grønt lys til næste projekt i USA

Ørsted færdiggør 103 MW landvindmøllepark i South Dakota og har truffet den endelig investeringsbeslutning for Western Trail Wind i Texas, der vil være Ørsteds største landvindprojekt til dato.
1. OKT 2020 11.10

Knapt har Østed færdiggjort Willow Creek Wind i South Dakota, før man nu gør klar til det næste store landvindprojekt i USA. 

- Færdiggørelsen af Willow Creek Wind markerer afslutningen på endnu et vellykket projekt i 2020, hvor alt er blevet holdt inden for rammerne på både budget, tid og sikkerhed, siger Neil O’Donovan, driftsdirektør i Ørsteds landvindforretning.

- Teamet bag har leveret virkelig stærkt især i betragtning af det aftryk, som Covid-19 har sat på branchen i år, siger Neil O’Donovan.

Willow Creek Wind har en kapacitet på 103 MW, og Ørsted har nu givet grønt lys til sit største landvindprojekt til dato, Western Trail Wind, som kommer til at få en kapacitet på 367 MW, når parken sættes i kommerciel drift i 2021. 

Efter færdiggørelsen af Willow Creek Wind og tilføjelsen af Western Trail Wind har Ørsted nu 2,7 GW landvind og solenergi i drift og under opførelse i USA, hvilket er en stigning på 2 GW over de seneste to år.

esl

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet