DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ørsted får ny CEO for offshore afdeling i USA

Thomas Brostrøm stopper som administrerende direktør for Ørsted Offshore North America, hvor han har været i spidsen siden 2015. Ny chef kommer fra egne rækker.
22. OKT 2020 15.17

Ansøgningen for Sunrise Wind 2 blev det sidste projekt, som Thomas Brostrøm kom til at stå i spidsen for hos Ørsted Offshore North America i denne omgang. 

Efter 11 år hos Ørsted og fem år i spidsen for den amerikanske offshore afdeling, har Thomas Brostrøm valgt at søge nye udfordringer. 

Amerikanske David Hardy, der tidligere har haft ledende stillinger hos Vestas, GE og Senvion, bliver ny CEO for Ørsted Offshore North America fra dags dato. Senest har David Hardy været en del af ledelesen som COO og President hos Ørsted Offshore North America.

- Jeg har længe set offshore vinds store potentiale til at forvandle landets energilandskab. Efter at have arbejdet med dette team over de seneste syv måneder i midten af en global pandemi, er jeg mere overbevist end nogenside om Ørsteds evne til forny og genoplive USA's økonomi, siger den nye CEO David Hardy. 

Ørsted er regionens største aktør på offshore området og har mere end 3 GW vindprojekter undervejs. 

Thomas Brostrøm vender selv tilbage til Europa, hvor han står til at skulle få en ledende rolle hos et ikke-specificeret globalt energiselskab. 

esl

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet