Niels Brix bliver formand for ny sektion i Tekniq Arbejdsgiverne

KORT NYT21. JUN 2022 14.24

Arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne har etableret en ny sektion kaldet Grøn Industri. Sektion har fået bestyrelsen på plads, og formand for den styrelsen bliver direktør for Valmont SM, Niels Brix, oplyses det i en pressemeddelelse. 

-Første opgave for Grøn Industri bliver en fokuseret indsats omkring de politiske rammevilkår for at deltage i de offentlige udbud på energi og ikke mindst havvind. Vi skal arbejde for at definere energi som kritisk infrastruktur. Samtidig skal vi arbejde for normer og krav til udledning af CO2 for leverandører. Det er vores primære fokus, siger Niels Brix om den nye bestyrelsesopgaver.

Missionen for sektionen er at samle grønne danske industrielle leverandører og installatører i Grøn Industri, så leverandørkæden til den grønne danske industri har én samlet, dansk stemme. Derfor er der samlet en bred bestyrelse. Udover Niels Brix består den af: Jens Risvig Pedersen (Welcon A/S), Christian Reventlov (Ravnsgaard Smede- og Maskinværksted A/S), Aslak Skjøth (Aquagain - Folding Smede A/S), Bettina Vorsøe Elkjær (K.S.M. Kragelund A/S), Martin Arberg Nielsen (Linatech A/S), Jacob Rath (Delpro A/S), Jakob Tvilling Grønkjær (Scanel International A/S) og Lars Schjødt (CBRE Intego A/S).

amp