DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
MHI Vestas og CIP leaser fabrik i Taiwan
Det er denne fabrik MHI Vestas og CIP har sikret sig en leasingaftale på.
Foto: MHI Vestas

MHI Vestas og CIP leaser fabrik i Taiwan

MHI Vestas har sammen med Copenhagen Infrastructure Partners leaset en 5.000 kvm stor fabrik i Taiwan, der skal servicere og samle møller til offshore vindmølleprojekter i landet.
3. DEC 2020 12.37

MHI Vestas og Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har i samarbejde indgået en leasingaftale med Fortune Extra High Voltage Co. om en 5.000 kvm stor fabrik.

Fabrikken er beliggende på Taichung havn. Der ligger nær ved CIPs kommende Changfang & Xidao offshore-vindmøllepark, hvortil MHI Vestas skal levere 62 vindmøller med en samlet kapacitet på 600 MW.

- Vi er glade for at sikre en centralt beliggende fabrik fra Fortune på Taichung havn. Dette vil blive en central lokation for MHI Vestas aktiviteter i Taiwan, siger Maida Zahirovic, MHI Vestas Taiwan Business Director.

På fabrikken er der udover plads til at samle vindmøllerne også lager- og kontorplads, ligesom der er kraner og passende infrastruktur til at transportere store turbiner omkring på fabrikken.

Leasingen af fabrikken kommer i kølvandet på, at MHI Vestas har indgået aftaler med flere lokale leverandører om fx transformere, vinger og vingematerialer.

MHI Vestas er den eneste vindmølleproducent, der fremstiller både vinger, transformere, vingematerieler, gear og kabler inden for Taiwans grænser.

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet