DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

MHI Vestas med underskud og faldende omsætning i andet kvartal

MHI Vestas' omsætning falder med 63 pct. og ender med et underskud på 89 mio. kr. i andet kvartal.
11. AUG 2020 14.52

Mens Vestas' kvartalsregnskab blev modtaget positivt, så skæmmede regnskabet hos MHI Vetsas, hvor der både var faldende omsætning og et underskud i andet kvartal. 

MHI Vestas' omsætning er således faldet til godt 1,46 mia. kr., hvilket er 63 pct. lavere end i andet kvartal året forinden. Samtidig faldt omsætningen med 11 pct. i forhold til første kvartal 2020. 

I regnskabet faldt det samlede resultat til et underskud på 89 mio. kr. I andet kvartal 2019 havde MHI Vestas til sammenligning et overskud på 164 mio. kr. Samlet for første halvår havde MHI Vestas et underskud på 45 mio. kr, der bliver tilskrevet en nedgang i leveringer.

Den lavere aktivitet har ført til, at MHI Vestas skærer 148 stillinger i Danmark på MHI Vestas' tre fabrikker i henholdsvis Nakskov, Lindø og Esbjerg.

MHI Vestas har i andet kvartal modtaget en ordre på 1.075 MW fordelt over 114 vindmøller til den kommende Seagreen Offshore Wind Farm. I første kvartal modtog MHI Vestas ordre for 728 MW og når dermed 1,8 GW for første halvår. 

esl

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet