DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Mangeårig direktør køber Orbital

De tyske investorer i Skjern-virksomheden Orbital er blevet købt ud af selskabets direktør igennem otte år, Niels H. Jakobsen. Han fortsætter som direktør og ejer af virksomheden.
18. MAR 2021 15.41

Virksomheden Orbital, der udvikler og producerer vindmøllekomponenter, er kommet på velkendte hænder. Således har selskabets direktør igennem otte år, Niels H. Jakobsen, købt de tidligere tyske ejere ud af selskabet. 

Niels H. Jakobsen kender Orbital særdeles godt, han satte sine ben i firmaet for første gang i 2008, da han læste til elektroingeniør på Syddansk Universitet og skulle skrive sin bacheloropgave.

Efterfølgende blev han ansat i Orbitals udviklingsafdeling frem til 2013, hvor han satte sig i direktørstolen. Og nu kan han altså kalde sig ejer af den vestjyske virksomhed med 18 medarbejdere.

– Jeg har været en del af Orbital hele mit voksne arbejdsliv, så jeg er utroligt glad for, at jeg fik muligheden for at købe virksomheden. Jeg brænder for Orbital, og jeg glæder mig til at videreføre og udvikle virksomheden, siger Niels H. Jakobsen.

Det bliver dog ikke lagt op til de store ændringer fra den nyslåede ejer.

– Jeg kommer ikke lige ind fra højre og laver en masse om. Jeg kender virksomheden fra bunden og kan fortsætte stabiliteten og den langsigtede vision for Orbital, siger Niels H. Jakobsen. 

amp

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet