KVA Vind indstiller produktion

KVA Vind stopper sin produktion og salg af vindmøller efter flere sager om væltede vindmøller.
1. MAJ 2020 9.48

KVA Vind fra Astrup nær Skjern har indstillet sin produktion og salg af vindmøller, da det ikke længere er rentabelt. KVA Vind kom ud af 2019 med et underskud på 2,9 mio. kr., skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern

- Markedssituationen 2019 og de fremtidige udsigter med KVA 6-10 møllen på det danske marked, har dog vist sig værende særdeles problemfyldt. Afsætningen er endog særdeles begrænset, hvorfor der er truffet valg om ikke at videreudvikle på 6-10 møllen. Selskabets drift er derfor ikke rentabel og det er valgt, at frasælge de kurante emner, der kan anvendes i de selskaber, der fortsat servicerer møllen. Selskabets drift med møllevirksomhed er derfor reelt indstillet, fremgår det af årsrapporten.

KVA Vind har haft store problemer med havererede møller, hvor mindst 23 af de opstillede møller er gået i stykker, skriver Finans.

På grund af de mange havererede vindmøller begyndte flere konkurrenter at tilbyde at erstatte KVA Vinds vindmøller med deres egne vindmøller, hvilket Energistyrelsen gav grønt lys til. 

KVA Vind fortsætter servicering af sine vindmøller, som bliver udført af søsterfirmaet KVA Vind Service.

esl

Nyhedsbrev