DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Internationalt ratingbureau tror på Vestas på den lange bane

Ratingbureauet Moody’s Investors Service har givet Vestas ratingen Baa1, da bureauet tror på Vestas som en stabil langsigtet investering.
1. FEB 2021 14.07

Vestas har af det amerikanske ratingbureau Moody's Investors Service modtaget vurderingen Baa1. Det oplyser Vestas i en pressemeddelelse. 

Ratingen er Moody's ottende højeste langsigtede kreditvurdering. Obligationer klassificeret med Baa1 er underlagt en moderat kreditrisiko.

- Forventningen til vedvarende vækst sammenholdt med ekspansion i offshoresegmentet understøtter en fortsat indkomststigning og højere marginalniveauer fremadrettet, udtaler Moody's om ratingen af Vestas.

Forventningen, om at Vestas med sin førende markedsposition inden for vindkraftindustrien vil kunne drage fordel af den globale kamp for at reducere CO2-udslippet, har ifølge Vestas været en drivkraft for Moody's beslutning om at tildele Baa1-vurdering. 

Ifølge Vestas kan vurderingen fra Moody's åbne døre til nye attraktive finansieringskilder.

- Vestas sigter mod af bevare sin førerposition. En stærk balance er en nøgle til at tilbyde attraktive løsninger til vores kunder. Med en Baa1 rating sikrer vi en sikker adgang til attraktive investeringskilder. Det giver Vestas mulighed for at optimere sin finansieringstruktur, hvilket giver favorable langsigtede vilkår, siger Marika Fredriksson, Executive Vice President og CFO hos Vestas. 

amp

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet