DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Green Hydrogen Systems muligvis på vej på børsen til milliardnotering

Hydrogen-virksomhed kan blive den største børsnotering på Københavns børs siden 2018.
KORT NYT9. MAR 2021 11.05

Brintvirksomheden Green Hydrogen Systems arbejder ifølge Børsen og Finans.dk på en snarlig børsnotering muligvis allerede inden sommer. Ifølge Børsen er der forventning om en pris på minimum fem mia. kr.

Dermed kan virksomheden blive den største børsnotering på Københavns børs siden 2018, hvor Netcompany fik en værdi på otte mia. kr. 

Bestyrelsesformand i Green Hydrogen Systems, bekræfter at selskabet arbejder med børsnotering som en mulighed. Han understreget dog, at det ikke er besluttet endeligt endnu.

Der har været fart på udviklingen i den koldingensiske virksomhed. I december gik A.P. Møller Holding ind i virksomheden med en investering på 149 mio. kr.

Kort efter indlemmede man også to prominente medlemmer i bestyrelsen i form af Thomas Thune Andersen, der blandt andet er bestyrelsesformand for Ørsted, og tidligere CEO i Nordea Christian Clausen.

I sidste uge stod virksomhedens nye fabrik klar. Fabrikken har kapacitet til at producere elektrolyseanlæg på 150 MW, en kapacitet der let kan opskaleres til 1.000 MW

amp

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet