DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Green Hydrogen Systems indlemmer Thomas Thune Andersen i bestyrelsen

Den jyske elektrolyse-producent Green Hydrogen Systems indlemmer to nye medlemmer i bestyrelsen. Et af de to nye medlemmer er Ørsteds bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen.
4. JAN 2021 15.41

Der sker ting og sager i den koldingensiske elektrolyse-producent Green Hydrogen Systems. I december landede virksomheden en investering fra A.P. Møller Holding på 149 millioner kroner, der skulle sætte fart i udviklingen af virksomheden. Og nu udvider virksomheden også bestyrelsen med to prominente medlemmer i form af Thomas Thune Andersen, der blandt andet er bestyrelsesformand for Ørsted, og tidligere CEO i Nordea Christian Clausen.

Tilførslen af de to nye bestyrelsesmedlemmer glæder formand for Green Hydrogen Systems bestyrelse, Thyge Boserup.

- Jeg er meget glad for, at vi har haft mulighed for at tiltrække to meget erfarne bestyrelsesmedlemmer. Jeg ser det som en tro på den teknologi og det markedspotentiale, som Green Hydrogen Systems har, siger han.

Thomas Thune Andersen ser frem til arbejdet i Green Hydrogen System

- Vi er fuld gang med omstilling til grøn energi, hvor samfund og industrier rundt om i verden er på udkig efter bæredygtige energiløsninger. Jeg tror, der er et meget stort potentiale i grøn brint, og Green Hydrogen Systems har en af de mest spændende teknologier i denne voksende industri, siger Thomas Thune Andersen.

De to medlemmer blev indlemmet i bestyrelsen efter en ekstraordinær generalforsamling den 30. december.

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet