DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

For anden gang på en uge: Eurowind opruster organisationen

Eurowind Energy opruster for anden gang på kort tid. Virksomheden har valgt at ansætte Jesper Düring Lausen i en nyoprettet stilling som Commercial Director.
29. JAN 2021 10.16

Eurowind Energy har gang i oprustningen. Sidste fredag ansatte vindudviklingsvirksomheden Joachim Steenstrup i en nyoprettet stilling som chef for Public Affairs. Og nu hiver firmaet endnu en ny mand ind i form af Jesper Düring Lausen til en ligeledes nyoprettet stilling som Commercial Director.   

- Med ansættelsen af Jesper tager vi endnu et skridt mod vores ambitioner om at skabe endnu flere Eurowind projekter på tværs af Europa, og vi er selvsagt enormt stolte over at få Jesper med på holdet, udtaler Jens Rasmussen, CEO for Eurowind Energy.

Jesper Düring Lausen har mere end ti års erfaring fra energisektoren. Han kommer fra en stilling som Head of renewables and Consumption hos Centrica Energy Trading.  

Med oprettelsen af stillingen Commercial Director håber Eurowind Energy at udvide sin salgsportefølje på PPA og Asset Management i Europa.

Jesper Düring Lausen skal også spille en central rolle i Norlys Energy Trading, som Eurowind Energy ejer sammen med Norlys. Her skal han arbejde med at sikre ”route-to-market” på vind- og solparker i hele Europa.

amp 

Tilmeld dig nyhedsbrevet