DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ebas overtager Ørsteds afdeling for energirådgivning

KORT NYT19. MAJ 2020 15.05

Ballerup-virksomsheden Ebas (Energy and Building Consulting) overtager Ørsteds energirådgivningsforretning. Med opkøbet overtager Ebas også 20 ansatte, skriver nrgi

- Vi glæder os meget over, at vi nu får tilgang af 20 højtspecialiserede kollegaer fra absolut øverste hylde, der er kendte i branchen for deres faglighed, særlige knowhow og langvarige kunderelationer, som nu videreføres. Det giver os muligheden for, at vi fremover kan bistå en række af landets allerstørste produktionsvirksomheder inden for grøn omstilling og energioptimeringer, udtaler Hans Jørgen Lorenzen, administrerende direktør i EBAS. 

- Vi er rigtig glade for at have fundet en køber, der har en strategisk ambition på området, og som nu kan overtage alle medarbejdere og vores betydelige pipeline af fremtidige energispareprojekter. EBAS arbejder i de danske byer, som vores energirådgivere allerede er til stede i, og på den måde kan både medarbejdere og kunder fortsætte en dagligdag, der i høj grad er i tråd med den, de har i dag, siger Morten Buchgreitz, koncerndirektør for Markets & Bioenergy i Ørsted.

esl

Tilmeld dig nyhedsbrevet