Direktør forlader GreenLab Skive til fordel for Hanstholm Havn
Hanstholm Havn opgraderer på ledelsesgangene, Steen Harding Hintze ansættes som ny salgschef.
Foto: GreenLab Skive

Direktør forlader GreenLab Skive til fordel for Hanstholm Havn

Steen Harding Hintze forlader Energifonden Skive og dermed også GreenLab Skive og ansættes som ny salgschef i Hanstholm Havn. Havnen forfremmer også Søre Kanne Zohnesen til driftschef og vicedirektør.

Hanstholm Havn opgraderer på ledelsesgangene, Steen Harding Hintze ansættes som ny salgschef.

Steen Harding Hintze kommer fra en stilling, som direktør for Energifonden Skive, her var han manden bag etableringen af erhvervsparken GreenLab Skive, der har tiltrukket investeringer på 1,6 mia. kr. i perioden fra 2016 til 2020. Afgangen ærgrer i Skive, der har været meget tilfredse med Steen Harding Hintze.

- Vi siger Steen en stor tak for en ekstraordinær indsats og for skabelsen af resultater, ingen for få år siden troede var mulige. Det har været en maraton med en del indlagte sprinter og til tider mere været et hækkeløb. Steen har tænkt og levet Greenlab 24/7 de seneste fem år. Han kan i Kåstrup i dag se rigtige virksomheder vokse op. Og vigtigt er det, vi andre sidder ikke tilbage med kun nogle ”streger på et papir”. Vi er overbevist om, at der fremover kommer mange flere spændende grønne virksomheder i GreenLab Skive, siger Stig Christensen, der er formand for bestryelsen i Energifonden Skive.

Steen Harding Hintzes arbejde i GreenLab har blandt andet resulteret i at et Power-to-X-anlæg er på vej til GreenLab Skive, og for et år siden gav Energistyrelsen GreenLab Skive 80 millioner kroner til udvikling af anlægget.

Skal tiltrække nye virksomheder

I Hanstholm Havn skal Steen Harding Hintze i samarbejde med havnedirektør Nils Skeby blandt andet stå for kontakten til erhvervslivet og tiltrækning af nye virksomheder. Hanstholm Havn har netop færdiggjort en havneudvidelse til 650 millioner kroner, der blandt andet har resulteret i 130.000 kvadratmeter nye baglandsarealer.

- Jeg ser et stort potentiale i Hanstholm Havn, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at de ambitiøse vækstplaner nok skal blive en realitet. Det er en utrolig spændende opgave, der venter, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med opgaverne, lære havnens virksomheder at kende og gøre Hanstholm Havn til den mest grønne fiskerihavn i Europa, siger Stig Harding Hintze om jobsskiftet.

Også ny driftschef og vicedirektør

Det er ikke kun på salgssiden, at Hanstholm Havn ændrer i organisationen. Havnen har også oprettet en ny stilling som kombineret driftschef og vicedirektør. Til denne stilling har man ansat Søren Kanne Zohnesen. Han er i dag ansat som havneassistent på Hanstholm Havn og er desuden medlem af byrådet i Thisted Kommune:

- Hanstholm Havn er i en rivende udvikling, og vi er godt i gang med at realisere version 2.0 med færdiggørelsen af havneudvidelsen og den øgede aktivitet, som det allerede giver. En lang række spændende projekter venter på at blive igangsat, og jeg glæder mig til at tage endnu mere ansvar for udviklingen af Hanstholm Havn, siger Søren Kanne Zohnesen.

Tilføjelsen af de to medarbejdere glæder havnechef Nils Skeby, der selv tiltrådte i Hanstholm Havn tidligere i år.

- Vi befinder os i en transformationsproces efter flere års fokus på at komme i mål med havneudvidelsen. Det er lykkes, og nu skal vi skifte til et nyt gear, siger han og fortsætter:

- For at gøre det er vi i gang med at tilføre nye kompetencer til organisationen, og jeg er meget glad for, at både Steen og Søren har sagt ja til at blive en del af det holdet, der skal løfte Hanstholm Havn til nye højder.

Steen Harding Hintze og Søren Kanne Zohnesen tiltræder i deres nye stillingen på Hanstholm Havn den 1. januar 2021.

amp

Nyhedsbrev