DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

CIP indgår aftale for gigant havvindmøllepark i Vietnam

Copenhagen Infrastructure Partners har underskrevet et forståelsespapir om at medfinansiere og udvikle havvindmøllepark på op til 3,5 GW.
29. JUL 2020 11.28

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har på vegne af sin CI New Markets Fund I underskrevet et forståelsespapir med Binh Thuan People’s Committee om at udvikle og medfinansiere en kommende gigantisk havvindmøllepark i Vietnam.

Det kommende La Gan-projekt ud for kysten af Binh Thuan har et potentiale på op mod 3,5 GW, og CIP har underskrevet forståelsespapiret i samarbejde med Asiapetro og Novasia. 

La Gan vil være det første storskala offshore-projekt i Vietnam, hvor Vestas blandt andet har haft en lang række onshore ordre i 2020. La Gan-projektet er dog i en noget større skala med et oplæg på 3,5 GW og investeringer for mere end 60 mia. kr., oplyser CIP. 

Copenhagen Offshore Partners (COP) skal stå for udviklingen af projektet på vegne af CIP og ejerne af La Gan-projektet. COP åbnede tilbage i maj selv et kontor i Vietnam for bedre at kunne følge og administere udviklingen af offshore projekter.

esl

 

 

  

Tilmeld dig nyhedsbrevet