DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Byrådsmedlem forlader S i Vordingborg efter møllestrid

KORT NYT5. MAR 2021 8.59
TEMA: KV21

VORDINGBORG: Socialdemokratiet i Vordingborg er blevet et byrådsmedlem fattigere. Jesper Berring-Poulsen har dels frasagt sig sin post i bestyrelsen for Vordingborg Havn, dels meldt sig ud af S, begge dele som udløber af en debat om kæmpevindmøller på erhvervshavnen på Masnedø, oplyser han kortfattet på Facebook.

Ifølge sn.dk fik hans kritik af mølleplanerne Socialdemokratiet til også at melde sig som modstander, og derfor forstår borgmester Mikael Smed (S) ikke, hvorfor Jesper Berring-Poulsen forladt partier, hvor han ifølge borgmesteren "hører hjemme" som "en god socialdemokrat", skriver sn.dk. Men "der var ting, som jeg personligt ikke kunne se mig selv i", siger han uden at specificere yderligere.

Jesper Berring-Poulsen kom i byrådet ved KV17 og er formand for social- og psykiatriudvalget, en post han beholder, fordi han forbliver i konstitueringens flertalsgruppe. Han fortsætter som løsgænger og er indtil videre uafklaret om både eventuel indmeldelse i et andet parti og genopstilling ved KV21.

mk

Tilmeld dig nyhedsbrevet