DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

BayWa r.e. vælger dansk teknologi til amerikanske vindprojekter

KORT NYT23. MAR 2021 10.44

Tyske BayWa r.e.'s amerikanske datterselskab BayWa r.e. Wind LLC, der udvikler, bygger, ejer, driver og sælger vindmølleparker i USA, har valgt den danske teknologiudvikler Scada Internationals nyeste generation af OneView-teknologi til deres seneste projekt vindprojekt Amadeus samt eksisterende projekter i USA, og flere planlagte projekter er på vej.

- Den opgraderede version af OneView har flere moduler, der sikrer data af høj kvalitet på tværs af vores forskelligartede flåder af vindmøllegeneratorer. Det har stor betydning for os, at systemet kan skaleres og konstant udvikles, så vi har en fleksibel og fremtidssikker løsning, der matcher vores mange nye projekter, siger Jörg Beland, VP Operations hos BayWa r.e. Wind LLC.

Scadas system styrer i øjeblikket BayWa r.e. Wind LLCs projekter i USA på i alt 405 MW fordelt på 177 vindmøller i seks vindparker med otte forskellige mølletyper. OneView Scada-løsningen indhenter data og præsenterer disse, inklusiv præcise beregninger af nedetider, tabt produktion og tilgængelighed på tværs af energikilder.

amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet