DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Fredericia Havn beder konsulentvirksomhed om hjælp i PtX-forberedelser

KORT NYT22. MAR 2021 12.40

Havneselskabet ADP, der driver Fredericia Havn har hyret konsulentvirksomheden Implement Consulting Group, der skal komme med bud på, hvordan havnen kan blive omdannet fra oliehavn til en havn for fremtiden med grønne løsninger indenfor genvinding og nye energiformer i fokus, skriver Fredericia Dagblad.

ADPs har et mål om at blive et multimodalt transportknudepunkt. Det skal blandt andet ske ved at have den rette infrastruktur til eksempelvis at skalere fremtidens Power-to-X løsninger. Men ifølge ADP har PtX stadig lange udsigter. Derfor har man hyret konsulentvirksomheden til at hjælpe sig med, hvad man skal satse på i tiden frem til PtX-potentialet kan realiseres.

- Vi er enige om, at Power-to-X er superrelevant, og at det kommer til at ske. Vi synes, der er en tendens til, det er enormt langsigtet. Som marked, distributionscenter og erhverv har vi brug for at få viden om, hvilke områder vi ser ind i. Derfor tager vi udgangspunkt i den infrastruktur, der er i forvejen, fortæller administrerende direktør i ADP Rune D. Rasmussen.

 amp

Tilmeld dig nyhedsbrevet