Vestas sætter ny leder i spidsen for region i vækst

Vestas har udpeget Purvin Patel som regional president for sin Asia Pacific-afdeling. Vestas har store forventninger til regionen.
15. FEB 2021 8.58

En ny mand skal stå i spidsen for Vestas' arbejde i Asien og Stillehavsområdet. Vestas har valgt at pege på britiske Purvin Patel, der kommer fra en stilling som CEO hos ISS i Storbritannien og Irland.

Han tager over efter Clive Turton, der har stået i spidsen for afdelingen siden 2017. Vestas oplyser ikke årsagen til skiftet.

- Jeg er glad for at kunne byde Purvin Partel velkommen som leder af Vestas Asia Pacific i en periode, hvor vedvarende energi udbredes yderligere i området i takt med et øget forbrug af elektricitet. Purvins operationelle baggrund vil være et stærkt aktiv i vores arbejde med at udbrede vores tilstedeværelse i regionen, siger Juan Araluce, Executive Vice President og Chief Sales Officer hos Vestas.

Vestas ser udpegningen af Purvin Partel, som et vigtigt aktiv ift. at udbrede væksten i regionen, der inkluderer vigtige markeder såsom Indien, Japan, Korea og Australien.

Purvin Patel er da heller ikke helt ukendt i at agere i området, således var før han tiltrådte som CEO i ISS i Storbritannien og Irland landeansvarlig og CEO for ISS i Indien, som har over 60.000 ansatte. 

- Der er et stort potentiale for, at Vestas kan vækste i Asia Pacific, og sammen med teamet i Asia Pacific, ser jeg frem til at gribe de muligheder, siger Purvin Patal.   

Purvin Partel har tiltrådt stillingen dags dato.  

 amp

Nyhedsbrev