Dansk motorproducent satser på USA med ny Texas-afdeling

Den danske motorproducent Hoyer øger sit fokus på vindbranchen i USA ved at åbne ny afdeling i Houston, Texas.

Tilgængelighed er en nødvendighed, for at blive en del af den vækst som den amerikanske vindmøllebranche i øjeblikket oplever. Det er erfaringerne fra den danske motorproducent Hoyer.

Derfor har firmaet valgt at oprette en ny afdeling, Hoyer Inc., i Houston, Texas. Det primære fokus for afdelingen i de kommende år er at støtte det amerikanske vindservicemarked.

Drivkræften bag etableringen har været en stigende efterspørgsel fra amerikanske vindservicevirksomheder samt europæiske original equipment manufacturer-producenter (OEM) inden for hydraulik og køling til vindmøller.

- Med etableringen af Hoyer Inc. forstærkes vores position i vindmarkedet samt vores geografiske tilstedeværelse generelt. Vi ser det som et væsentligt skridt på vejen mod at opnå vores langsigtede vækstambitioner, siger Henrik Sørensen, CEO i Hoyer Group. 

Væksten skal blandt andet sikres ved at kunne levere hurtigt til det amerikanske vindmarked. Og snart bliver leveringstiden kortere for allerede fra februar, vil der stå 350 motorer klar på lageret i den nye afdeling i Houston. På sigt vil Hoyer øge lagerkapaciteten i USA yderligere. 

- Baseret på vores after sales-erfaringer på tværs af markeder og brancher ved vi, at vi er nødt til at sikre tilgængelighed, samtidig med at vi er fleksible og nemme at handle med. Derfor er Hoyer Inc. en væsentlig del af ambitionen om at levere merværdi til vores amerikanske vindkunder, siger Ketil Vesterlund, CCO i Hoyer Group.

amp

 

Nyhedsbrev