MHI Vestas fortsætter produktion under skærpede forholdsregler

MHI Vestas indfører en række initiativer for at kunne fortsætte produktionen, men sender samtidig en række medarbejdere hjem.
16. MAR 2020 8.05
TEMA: Corona

Mens flere og flere bliver sendt hjem fra deres arbejdspladser som led i at mindske smitterisikoen for corona. Hos MHI Vestas følger man WHO og den danske regerings anbefalinger og har sendt de ansatte hjem, som kan arbejde derfra, mens man samtidig holder gang i produktionen, oplyser kommunikationsansvalig hos MHI Vestas John Wawer.   

- Vi følger internationale såvel som nationale anbefalinger for, hvordan vi kan undgå, at vores ansatte kan blive udsat for Covid-19, skriver John Wawer i en mail. 

Det inkluderer oprettelsen af en arbejdsgruppe, der skal hjælpe med at håndtere situationen, og indførelse af begrænsninger i forhold til virksomhedens rejseaktiviteter.

Derudover har man indført en række tiltag ved produktionsfaciliterne for rengøring, spisning og generelle forholdsregler for produktionen, som fortsat holdes igang. 

- Det gør vi for at følge den regeringens og Dansk Industris opfordring om at undgå at sende Danmark i en finansiel krise, mens vi samtidig sikre vores ansattes sikkerhed og sundhed, siger John Wawer. 

MHI Vestas forventer ikke, at virus udbruddet kommer til at resultere i produktionsforsinkelser. 

Nyhedsbrev