DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

MHI Vestas fortsætter produktion under skærpede forholdsregler

MHI Vestas indfører en række initiativer for at kunne fortsætte produktionen, men sender samtidig en række medarbejdere hjem.
16. MAR 2020 8.05
TEMA: Corona

Mens flere og flere bliver sendt hjem fra deres arbejdspladser som led i at mindske smitterisikoen for corona. Hos MHI Vestas følger man WHO og den danske regerings anbefalinger og har sendt de ansatte hjem, som kan arbejde derfra, mens man samtidig holder gang i produktionen, oplyser kommunikationsansvalig hos MHI Vestas John Wawer.   

- Vi følger internationale såvel som nationale anbefalinger for, hvordan vi kan undgå, at vores ansatte kan blive udsat for Covid-19, skriver John Wawer i en mail. 

Det inkluderer oprettelsen af en arbejdsgruppe, der skal hjælpe med at håndtere situationen, og indførelse af begrænsninger i forhold til virksomhedens rejseaktiviteter.

Derudover har man indført en række tiltag ved produktionsfaciliterne for rengøring, spisning og generelle forholdsregler for produktionen, som fortsat holdes igang. 

- Det gør vi for at følge den regeringens og Dansk Industris opfordring om at undgå at sende Danmark i en finansiel krise, mens vi samtidig sikre vores ansattes sikkerhed og sundhed, siger John Wawer. 

MHI Vestas forventer ikke, at virus udbruddet kommer til at resultere i produktionsforsinkelser. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet