DK Vindkraft

Polytech fordobler overskud

KORT NYT8. JUL 2021 14.03

Polytech, der løser opgaver inden for test, design, udvikling og service i vindindustrien har haft et rigtig godt 2020. Således har virksomheden fordoblet sit overskud og opnåede i sidste år et overskud på 30 mio. euro. Et resultat som CEO Mads Kirkegaard beskriver som "meget positivt", og som er hjulpet på vej af forskellige udenlandske støtteordninger i 2020, skriver JydskeVestkysten.

 - Vi har specialiseret os i løsninger og teknologi inden for en række nicheområder, der anvendes på tværs af vindmøllebranchen, blandt andet lynsystemer, sensorteknologi og forkantsbeskyttelse. Så når der er gunstige vilkår for at etablere land- og havvindmøller på vores nøglemarkeder som Kina og USA, kommer det naturligt vores forretning til gode, siger Mads Kirkegaard.

Kirkegaard forventer dog en mindre opbremsning i 2021 blandt andet på grund af højere råvarepriser og en udfasning af støtteordninger i Kina og USA. Derfor står 2021 ifølge direktøren på konsolidering af forretningen over på et hektisk 2020, hvor selskabets medarbejderstab blandet andet steg fra 500 til 850 medarbejdere.

amp

 

https://www.dkvindkraft.dkartikel/polytech-fordobler-overskud