DK Vindkraft
Bladt og Parkwind indgår aftale for Arcadis Ost 1
Foto: Bladt Industries

Bladt og Parkwind indgår aftale for Arcadis Ost 1

Dansk trekløver skal levere transformerstation for Parkwinds kommende 257 MW-projekt i Østersøen.
27. APR 2020 14.45

Bladt Industries og belgiske Parkwind har underskrevet en kontrakt for design, produktion og installation af transformerstationer til den kommende Arcadis Ost 1-vindmøllepark i den tyske del af Østersøen. 

To andre danske selskaber er også involveret i projektet. Således er Bladt Industries ansvarlig for den samlede transformerstation, mens Semco Maritime er ansvarlig for design og elsystemet, mens det strukturelle design leveres af ISC Engineering. 

- Vi er meget tilfredse med endnu engang at blive valgt af Parkwind. Jeg er overbevist om, at dette stærke partnerskab og tillid mellem Parkwind og Bladt blto vil blive styrket yderligere, når vi sammen kaster os ud i vores fjerde projekt sammen, siger Nils Overgaard, Chief Sales Officer hos Bladt Industries. 

Arcadis Ost 1 er placeret 19 kilometer ud fra den tyske ø Rügen, hvor man forventer at påbegynde installationen i 2022. Vindmøllerne er desuden også danske, hvor det er MHI Vestas, der skal levere 27 V174-9.5 MW-vindmøller. Arcadis Ost 1 får en samlet kapacitet på 257 MW. 

esl

https://www.dkvindkraft.dkartikel/bladt-og-parkwind-indgaar-aftale-for-arcadis-ost-1