Nyheder værd at betale for

Kvalitet koster. Derfor skal du være abonnent for at kunne læse DK Vindkraft. Du kan tegne et personligt abonnement eller få alle kollegerne med på en storkundeaftale. Det sidste koster ikke ret meget mere end den individuelle løsning.

Du kan søge i arkivet, skrive debatindlæg, samt læse og skrive i kalender og navnestof.

Enkeltbruger abonnement

Hvad får du

 • Løbende opdateret nyhedsside med artikler, baggrund, pressemeddelelser, kort nyt og time til time-dækning af nyhedsstrømmen

 • Nyhedsbrev minimum to gange om ugen

Oprettelse og betaling

 • Ved oprettelse skal dknyt have følgende oplysninger: Navn, kontaktperson, adresse og mailadresse, EAN-lokationsnummer og evt. kontostreng.

 • For bestiling af abonnement kontakt abonnementsafdelingen,
  Tlf. 51 93 21 32

Storkundeaftale

Hvad får du

 • Direkte adgang til tjenesten. Ved tilmelding af kommunens/organisationens IP-adresse, bliver det muligt for alle omfattede medarbejdere at tilgå indholdet på sitet uden at skulle logge ind.

 • Adgangen omfatter: Artikler, søgefunktion, debat og stillingsannoncer.

 • Et kodeord til de brugere, der befinder sig udenfor kommunens netværk.

Oprettelse og betaling

 • dknyt fremsender tilbud på storkundeaftale. Prisen er baseret på antallet af pc-brugere (pc-skærme/terminaler) under samme IP-adresse. Prisen gælder 1 års abonnement.

 • Ved oprettelse skal DK Medier have følgende oplysninger: Antal brugere, kontaktperson, adresse og mailadresse, EAN-lokationsnummer og evt. kontostreng.

 • For bestiling af abonnement kontakt abonnementsafdelingen,
  Tlf. 51 93 21 32

Anvendelse af persondata

Dine personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold, og i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
Dine data vil ikke blive udleveret til tredjepart.

Når du besøger dknyt.dk, registrerer vi din IP-adresse. Dette af hensyn til kontrol af abonnementsadgang til siderne.
Der gemmes udelukkende logs over IP-adresser for abonnenter på dknyt.dk.

Du har altid ret til at kontakte DK Medier, hvis der er spørgsmål til ovenstående.

Abonnenter

Når du tegner et abonnement hos DK Medier beder vi om en række oplysninger; navn, organisation/firma, adresse, telefonnummer og email.
Disse oplysninger bruger vi til at behandle dit kundeforhold. Drejer det sig om en storkundeaftale med IP-adgang, har vi yderligere brug for at få opgivet jeres IP-adresse(r), for at kunne give medarbejderne adgang til sitets indhold.

Oplysninger indsamlet til brug for abonnementsbehandling opbevares, af regnskabsmæssige hensyn, i fem år efter engagementet med DK Medier er afsluttet.

Alle kunder/abonnenter kan til enhver tid få en kopi af de oplysninger DK Medier har om dem.
Hvis en kunde retter henvendelse til DK Medier ([email protected] eller tlf. 46353343) for at få en kopi af de registrerede oplysninger, fremsendes disse oplysninger til den registrerede email-adresse, for på denne måde at sikre at oplysningerne kun fremsendes til den berørte person/organisation.
Oplysninger fremsendes i klar tekst, og kan derfor uden videre overføres til andre virksomheder.

Modtagere af nyhedsbreve

Såfremt dit engagement med os udelukkende består i modtagelse af nyhedsbreve, slettes alle oplysninger øjeblikkeligt ved afmelding af samtlige nyhedsbreve.